Трафарет багаторазовий самоклеючий А4 (21х29,7см), №04, Фоновий ROSA TALENT 212904

розмір 21х29,7 см, пластик

77.50 грн

кількість
код товару: 0620818

Трафарет для оформлення фону: решітка

Трафарет для багаторазового і багатоцільового застосування.

Ви можете використовувати цей трафарет з акриловими фарбами на водній основі, матуючими, об'ємними і структурними пастами, гелями тощо.

За допомогою трафарету можна прикрасити і зробити неповторними що завгодно: листівку, альбом, стіни, стелю, підлогу, скло, меблі, одяг, предмети побуту, паркан тощо.

Як використовувати самоклейний трафарет

1 крок. Очистіть і висушіть поверхню для декорування (за необхідності).

2 крок. Відокремте трафарет від паперової плівки та рівномірно приклейте його до основи (плівку залиште для подальшого зберігання трафарету).

3 крок. Нанесіть необхідний шар фарби (пасти, гелю) перпендикулярними до поверхні рухами.

4 крок. Обережно зніміть трафарет із задекорованої основи. НЕ робіть різких рухів для запобігання псуванню малюнка і трафарету.

5 крок. Промийте трафарет під теплою водою одразу після використання.

Очищення і правильний догляд за трафаретом забезпечить тривале збереження клейового шару при подальшій роботі.

6 крок.

Не забуваємо хвалитися і залишати відгуки! :)

Розмір аркуша: 21х29,7см

Вироблено: Україна

Фарби для трафарету

Для малювання за допомогою трафарету з однаковим успіхом можна використовувати універсальні акрилові фарби, фарби по тканині, фарби по склу і кераміці, морилки, матуючі та об'ємні пасти.

Інструменти для трафарету.

Для малювання через трафарет підійде спонж (поролонова губка), поролоновий валик, ганчір'я або трафаретний пензлик (пензлик пострижений під короткий їжачок).

Кілька простих правил для успішного використання трафарету:

1. Поверхня для малювання має бути сухою і чистою. Якщо вона пофарбована, то фарба не повинна бути глянцевою. Тканина, якщо нова, має бути попередньо випрана. Скло та пластик слід знежирити.

2) Трафарет можна кріпити скотчем, арозольним клеєм або малярським скотчем, який більш щадно ставиться до поверхонь коли його видаляєш.

3. Фарби на інструменті має бути мало. Пензель, губка або валик мають бути майже сухими, щоб фарба не затікала під трафарет. Велика кількість фарби не зробить малюнок насиченішим. Акрил - непрозора фарба, тому навіть невеликий шар виглядає насичено.

4. Часто мийте трафарет, не дайте фарбі накопичуватися. Перед використанням висушіть трафарет. Акрилові фарби поки не засохли легко видаляються вологою ганчіркою.

5, Малюйте рухом пензля (губки) перпендикулярно поверхні. Не мажучим вліво-вправо рухом, а промокальним - вгору-вниз.

Відміна
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.