Грунт акриловий універсальний Чорний 100мл Таїр 1301402

100 мл, лягає на полотно, папір, картон, дерево, гіпс, штукатурку

товару немає в наявності
код товару: 0250008

Акриловий ґрунт для живопису ТАІР призначений для ґрунтування твердих і текстильних поверхонь перед роботою олійними, акриловими, темперними та гуашевими фарбами.

Надає поверхні однорідної щільності та перешкоджає утворенню плісняви і грибка на внутрішньому боці полотна. Відмінно лягає на будь-який матеріал: полотно, папір, картон, дерево, гіпс, штукатурка.
Основні властивості ґрунту: в'язкотекучий; майже без запаху; висихає шляхом випаровування води, після висихання водостійкий; утворює еластичну матову рівномірну плівку; добре сприймає будь-які фарби; володіє відмінною адгезією з вільними від пилу і бруду поверхнями; готовий до використання. Після нанесення завершального шару ґрунту полотну потрібно дві доби для остаточного просушування, тільки після цього можна продовжувати роботу з фарбами і контурами. При ґрунтуванні твердих поверхонь, що не вбирають, працювати можна вже через дві години після висихання ґрунту. 

Спосіб застосування: для нанесення ґрунту рекомендується використовувати великі плоскі синтетичні пензлі. Перед нанесенням ґрунту поверхню необхідно очистити від пилу, бруду і жиру. За необхідності ґрунт можна розбавити водою до необхідної в'язкості. Для нанесення ґрунту можна використовувати шпатель (мастихін) або валик. Перед ґрунтуванням полотна його необхідно проклеїти желатиновою або синтетичною проклейкою. Ідеально лягає на желатинову проклейку.
Другий і наступні шари ґрунту наносяться після повного висихання попереднього. Орієнтовна витрата

 

 

Відміна
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.